WIJ ZIJN STAPEL, EEN CREATIEF TEAM VAN MAGAZINEMAKERS

 

 
icon-heart.png

CONCEPT

Wij bedenken magazineconcepten in tekst en beeld.

Daarbij vertrekken we steeds van een goed gesprek. Over uw doelgroep, uw doelstellingen en uw verwachtingen. We screenen bestaande publicaties en leggen uw huisstijl onder de loep. Dat gaat allemaal in onze blender. Het resultaat? Een smeuĆÆge bladformule, een visuele maquette en een basisplan voor de activering van uw blad.

icon-projects.png

CREATIE

Wij verzorgen de volledige realisatie van uw magazine.

Uiteraard gaan we graag met onze eigen concepten aan de slag. We beheersen het volledige traject, van redactieraad tot druk. Maar ook voor specifieke deelopdrachten kunt u bij ons terecht. Komt u voor redactie, vormgeving of projectcoƶrdinatie een stel handen te kort? Dan steken wij die van ons met plezier uit de mouwen.

icon-video.png

COACHING

Wij leren u en uw team hoe u betere bladen maakt.

Een stoomcursus bladtechnieken voor uw vormgevers of redacteurs? Een dagje brainstormen over formats en rubrieken? Of bent u op zoek naar een sparring partner om meer uit uw redactieraad te halen? Wij beschikken over een stapel knowhow, en die willen wij graag met u delen, in beperkte kring of en plein public.

 

lab.png

LAB

Wij verleggen de grenzen van uw printpublicatie.

De scheidingslijn tussen print en online is minder strikt dan u denkt. Hoe uw printpublicatie in een digitale omgeving het verschil maakt? Door alle registers open te trekken. Van de modernste druktechnieken tot ambachtelijk klassiek: wij zitten niet om een experiment verlegen, vooral wanneer ook u daar beter van wordt.