STAPAF | magazine voor Toerisme Oost-Vlaanderen

 

Oost-Vlaanderen is de mooiste regio van het land. Om dat te staven lanceerde Toerisme Oost-Vlaanderen zeven jaar geleden het magazine StapAf, ter promotie van het fiets- en wandeltoerisme in onze provincie. Veertien nummers later was het blad aan een grondige upgrade toe, en Stapel sprong met plezier op de pedalen.

Retrokleedje

De ingrediënten van het magazine bleven bewaard, zij het in een aangepaste dosering. De lay-out staken we in een aantrekkelijk retrokleedje, met veel aandacht voor menselijke portretten. De uitneembare fietskaarten vervingen we door een compact routeboekje, waarvoor de lezers zelf de input leveren. Zo heeft de lezer onze provincie altijd op zak!

22.000 abonnees

Stapel zal de komende drie jaar zes nummers van het magazine realiseren. De eerste editie van StapAf-nieuwe-stijl rolde begin 2014 en werd op 18 januari tijdens de Fiets- en Wandelbeurs in Mechelen gelanceerd. Ongeveer tegelijkertijd kregen de 22.000 abonnees het nieuwe magazine ook in de bus. Een abonnement nemen kost niks en is zo gebeurd via de website van Toerisme Oost-Vlaanderen.