HOPPER | shopkrant voor Scouts en Gidsen Vlaanderen

 

Ooit was de shop van de Scouts gewoon de Scoutsshop. Je kon er terecht voor uniformen en outdoorkleding, maar ook voor kampeerspullen en groepsmateriaal. Later veranderde de naam in Hopper, om ook de leden van andere jeugdbewegingen te bereiken. Helaas raakte zo ook het dna van de winkels een beetje in de verdrukking.

Terug naar de basis

Stapel nam Scouts en Gidsen Vlaanderen mee in een denkoefening om Hopper terug naar de basis te brengen. Scouting staat voor kwaliteit, duurzaamheid en expertise. Die waarden vertalen zich ook in het productaanbod van Hopper, en dat mag je best hardop van de daken schreeuwen.

Jong van hart

De catalogus van Hopper – een veredelde brochure – kreeg een grondige upgrade, met redactionele bijdragen en speelse shoppingreportages die stevig verankerd zijn in de leefwereld van Scouting, maar die ook appelleren aan al wie jong van hart en een actieve levensstijl genegen is.

Go scout it!

De nieuwe Hopper-catalogus verschijnt twee keer per jaar en wordt mee verstuurd met de ledenbladen van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Daarnaast wordt het blad ook verdeeld via de zes Hopper-winkels, verspreid over Vlaanderen. Ons advies? Go scout it!