OOST-VLAANDEREN | waar kennis werkt

 

Dat het in Oost-Vlaanderen goed ondernemen is, daarvan hoef je ons niet te overtuigen. Toen de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij ons vroeg om een brochure over onze provincie onder handen te nemen, grepen we de kans dan ook met beide handen.

Logistiek & kennis

Met de slogan ‘Oost-Vlaanderen, waar kennis werkt’ mikt de provincie op het hart – en de portemonnee – van binnen- en buitenlandse investeerders. Stapel gebruikte de slogan om de structuur van een bestaande brochure grondig te herwerken. Aan de hand van drie grote structuurblokken – Waar, Kennis & Werk – zetten we Oost-Vlaanderen als logistieke topregio en uitmuntende kennisregio op de economische kaart.

Kruispunten

Losjes geënt op de huisstijl van de provincie, goten we het geheel in een speelse brochure die de Oost-Vlaamse dynamiek mooi weet te vatten. Kleuraccenten geven het onderscheid tussen de verschillende hoofdstukken aan, terwijl de diagonale lijnen in de opmaak verwijzen naar de logistieke kruispunten in onze regio. ‘Oost-Vlaanderen, waar kennis werkt’ is zowel beschikbaar in het Nederlands als in het Engels.